Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Місце, де знайдеш відповіді про все на світі
Вирішив подивитися на сайт Gelios — дізнатися, що то за сайт із такою промовистою назвою. Адреса проста: gelios.ua. І відразу побачив, що це не типовий ресурс, а справжня скарбниця відповідей на дуже конкретні, подекуди дивні, але завжди важливі питання.

Ресурс цілком сфокусований на темі "Чому?" — і це його основна особливість. На сайті представлені матеріали про все, що нас оточує: починаючи від будови тіла до поведінки тварин і навіть побутової техніки. Наприклад, я одразу знайшов пояснення, чому болять соски при дотику, чому не приймають долари 2006 року в обмінниках, чому виникає печіння у піхві, чому мутніють білки очей, чому виникає біль у потилиці, чому мігрують тварини та навіть чому не можу підключити навушники.

Мене особисто найбільше зацікавив текст про каламутні очі — корисні відомості, що знадобиться багатьом. Крім того, пригадую публікацію про залізо в продуктах: відтепер мені відомо, що печінка лідирує за показниками. Окремо варто сказати — чутливість сосків: таке нечасто зустрінеш, а проблема доволі поширена.

Побудова порталу дуже зручна: кожна стаття відповідає на одне чітко сформульоване питання. Жодної зайвої води, конкретика, причини та варіанти вирішення. І діапазон тем вражає — починаючи від здоров'я до техніки, біології та активного життя.

Корисний ресурс, що його додам до обраного. Адже щодня виникають питання, на які кортить знайти просте пояснення.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)