Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Моя історія знайомства з куртками з капюшоном
Зізнаюся чесно, раніше я не усвідомлювала, навіщо потрібен капюшон на куртці. Він тільки заважав, додавав непотрібної масивності, і взагалі — для цього існують головні убори. Я захоплювалася куртками з хутряними комірами, здавалося, що це виглядає більш жіночно.

Переломний момент настав несподівано. Мене застав сильний дощ за кілька кілометрів від дому, коли парасолька, як на зло, зламалася, з шапкою, що швидко промокла. Довелося майже годину ховатися під навісом. Саме тоді я з розумінням дивилася на перехожих, які почувалися комфортно під дощем.

Щойно випала нагода я зайнялася вибором нового верхнього одягу з капюшоном. Перебрала десятки моделей, поки не знайшла ту саму — комфортну, практичну і дуже елегантну. Шкода, що я не зробила цього раніше, то вже давно б насолоджувалася комфортом. Варто зауважити, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я бачила багато цікавих моделей, які точно сподобалися б мені тоді.

Сьогодні моя куртка з капюшоном — незамінний друг у будь-яку погоду. Він рятує від раптового дощу і навіть від яскравого сонця. І я щаслива, що нарешті відкрила для себе всі переваги капюшона.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)